Atenció

Si sou de les territorials de Terres de l'Ebre i voleu anunciar els vostres actes, o explicar com han anat només heu d'enviar un correu a
assembleate@gmail.com

dimecres, 28 d’agost del 2013

Gandesa rep la gent de "Pedalem per la independència"


                                                                      Fotos Josep Segarra

Crònica de l'ANC de Gandesa

Sobre les 17’30h alguns membres de l’ANC de Gandesa vam començar a muntar la carpa, la nostra grata sorpresa va ser, tot just encara no havíem muntat les taules, que la gent ja ens preguntava què havien de fer per apuntar-se a la Via Catalana o si teníem cert marxandatge.

La jornada va transcorre en un ambient pacífic, reivindicatiu i ple d’estelades i samarretes grogues. Vam preparar una mica de coca, mistela i vi ranci per la gent de “Pedalem per la independència”, la qual va resultar ser gent molt simpàtica i agradable.

La coordinadora de l’ANC Terres de l’Ebre; Irene Fornós, ens va llegir el manifest escrit per l’ocasió, i després el coordinador de l’ANC de Gandesa ens va explicar com seria la cadena humana, anant des del principi del Celler Cooperatiu de Gandesa (una de les 7 meravelles de Catalunya 2010, edifici modernista de l’arquitecte Cèsar Martinell, deixeble d’Antoni Gaudí) fins la Farola (la rotonda del centre de Gandesa).

Un cop formada la cadena van sonar Els Segadors i és va acabar amb aplaudiments i crits d' independència.

El 27 d’Agost del 2013 quedarà en el rècord de molts gandesans i gandesanes, i segurament les fotos quedaran per a la història, com el dia que Gandesa va perdre aquella por que encara porten endins tantes generacions.

Voldríem agrair a tota aquella gent o entitats que han col•laborat desinteressadament per l’acte: la JNC que ens ha deixat l’estelada gegant, les lletres de INDEPENDÈNCIA de l’ANC de Móra La Nova, Cooperativa Gandesa per cedir-nos l’espai i tota aquella gent que ha vingut de qualsevol punt de les Terres de l’Ebre. Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada